***

Любов ця -- чад, байкальский вітер,
пробитий райдугою ніж,
нестерпний запах горицвіту
-- за ним, вельможний, ти біжиш.
Національна й соціальна війна
розчинлися в пухлих ланітах,
нам навіки лишилась одна
-- ми одні проти всього світу.
Разом на двох спалили страх і совість
у схрещенні натхненної журби;
така химерна п"яна випадковість
-- і я навік залишився в тобі.   


Рецензии