La viata sa gindesc am obosit

La viata sa gindesc am obosit,
La ferecire,dragoste mereu,
De as putea acum s; zbor prin timp?
Sa te gasesc pe tine imi este greu.

Am sa ma starui tot sa rabd si sa te uit,
V-oi stinge focul ce-l ce arde-n vine,
Dar gindul despre tine nu s-a rupt,
Si chipul tau in ochii mei ramine.

Pe inima un semn tu mi-ai lasat,
Durere si pustiu eu simt in mine,
Dar poate-o ata nu ai rupt cind ai plecat,
Si acel fir il tragi incet spre tine?


Рецензии