M-am oprit sa te admir

Tu te uiti prin geam si te gindesti,
Eu m-am oprit putin sa te admir,
Timpul trece,dar nu ma grabesc,
Te-asi privi pe tine ore-n sir.

Nu ascunde ochii cei frumosi,
Sclipiciul lor doresc ca sa-l privesc,
Obrajii tai fierbinti sint rusinosi,
Cu-n zimbet dulce,stau si te admir.

Nu ma apropii,nu te deranjez,
Tu poate te prefaci ca nu ma vezi,
Fara ca sa vreau,adinc oftez.
Oare cum ar trebui sa procedez?
Doar m-am oprit putin sa te admir.

Eu am pasit incet in drumul meu,
Cine stie,te mai vad eu,cind?
In ochi imi v-a ramine chipul tau,
V-a disparea-n curind,topinduse in timp.
Eu m-am oprit putin sa te admir...


Рецензии