Un ciine mic si blind

E iarna,e frig,
Un ciine mic si bland,
El e flamind,
Cu o privire calda,
Ingheata in zapada!
Isi cauta stapin.
Pietonii trec grabiti,
Nu-l obsearva.
Copacii goi sint obositi,
Gem urmele-n zapada.
Linga un gard s-a ghemuit
Si plictisit priveste,
Fulgii mari s-au pravalit,
Zapada-l inveleste.
Cind isi v-a gasi stapin,
Se v-a incalzi in casa.
N-o sa mai fie el strain,
Si o sa roada oase.
E iarna,este frig,
Un ciine mic si blind,
El e flamind,
Cu o privire calda,
Ingheata in zapada!


Рецензии