Трохи котячост!

Зрозуміти.
Вимкнути світло, щирість відкрити.
Повірити в те, що так варто кортіти.
Жаданий ковток кофеїну зробити.
Відчути.
Кіт твій змушує спітніти.
спітніти долоні.
мої гарячохолодні долоні.
Навіщо? Він любить тримати мене у своєму полоні.
Твоє волохате, приємне створіння
заховає від всіх зоряне проміння.
для мене. Це і є термін "багато"?:)
Проміняти безсоння не варто.
І куди там дитячості Агнії Барто?
Для тебе у мене теж є персонаж.Альф.
тільки консерви не замінять одного.
такого корисного, але маленького кота.


Рецензии
тема котов считается раскрытой)
дуже сподобалося

Анна Героин   10.12.2009 23:26     Заявить о нарушении