И где же ты, моя любовь?

І де ж ти є, моя любов?
Куди пропали темні ночі?
Я мрію, мрію знов і знов,
Побачити чарівні очі.

Почути тихий голос твій,
І тонкий ніжний аромат.
Я кожний день серед надій,
Закутий, ніби поміж грат.

Чекаю в день, в ночі чекаю,
Тебе нема, любов моя.
Я зовсім час не помічаю,
Живуть окремо ти і я.

Але я знаю, точно знаю,
Що буде день, що буде час.
Коли ти прийдеш...сподіваюсь,
І буде щастя серед нас.


Рецензии