9. Хаотичне

Хаос наблизився
До нас вже близько
Чуття загострені
Дим валить
Із димарів буття
Чорніє місяць небосхилом ночі
Він втомився
Світити марно
Тим, хто не бачить променів
Марність закликів
Породжує убивць
Набутого почину
Гасне полум'я
В горлянці часу

Отримаєш свободу -
Мчи щосили
Щоб встигнути попасти
На останній промінь
Заходу сонця Поснуло в камені життя
Врешті зникло у траві
Перехожий тебе трафить
Вираз твого існування -
Травинка
Пробиває
Наскрізь
Тебе
Вже скоро
Практично зараз
Моя Камінна Опера почнеться
Почнеться свято боротьби
Травинка б'є щосили
Жага життя
Життя посильно
Завжди має бути адвокатом смерти
Каміння має право
Бути атакованим
Життя буянням
Життя не переважить смерти
Ніколи
Бо рівне з рівним гармонує звісно
Тут без питань
І хитрий кіт заточить пазурі
Щоб мати дальший хист
До боротьби


Рецензии