Олесь Бузина- киллер украинских личностей укр. язы

                Тільки в краї де травлять президентів,
                а найвищі посади спецслужб потрапляють люди без освіти
                повинна була народитися книжка Олеся Бузини "Тайная история
                Украины-Руси".(Київ.2008)Ми всі народили його,             
                своїм  глобальним   нігілізмом.ПОКАЙСЯ ХЛОПЧЕ!!!
                Казки про вурдалаків придумали злодюги,щоб краще грабувати села.
                Може Олесь Бузина і оригінал,але в Україні
                говорять :"Про покійників,або говорити гарне,або нічого".
                Кіллеру українських особистостей присвячуеться....
Росте в городі бузина,
А в Києві прижився дядько,
Він знае де правда,де брехня-
І строчить книжки хвацько.

От галичанин бач Дмитро,
Не зміг утримать Київ,
Монголы вкрали все добро,
А, Київ став- хана Батия.

Що не постать,то вампір,
Держава,- це не св"ято-
Ну а Мазепа "дизертир",
Мав векторів багато.

Хмельницький також дизертир,
Зрадник наш Розумовський-
Лист до султана у сартир,
Нікчема рицарь Влодіевський.

А,Катька Друга - молодець-
Січ козакам розбудувала,
Урвався у усіх терпець,
Коли горілки було мало.

Наш Кобзарь,був "вурдалака",
А,Грушевський це "шпіон"-
УНР- це зграя,банда,
Львів продали за мільйон.

Скільки сили треба мати,
Щоб таку брехню писать-
Який же стимул треба взяти,
Щоб,- історію продать.

Так і строчить,що є сили-
Плітки за міфами-плітками,
А,дорослі "з полуниці" подуріли,
Йдуть на Петрівку за книжками.

Може він стане академік,
Чи збудуе  класну віллу-
В старину князі "правдивих",
Садовили на високу дибу.

Щоб, Ти міг таке писати-
Кров лилась річками,
Не тобі історію судити,
З твоїми бреднями й байками.

Ти облив нікчема брудом,
Честь свого народу,
Історію одяг в облуду-
Плюнув на свободу.

Тож сідай на корабель,
І в Канів відправляйся,
Та найкращому з людей-
До землі вклоняйся.

Важко завжди відділять-
Полову та зерно від бруду,
Мені краще міф читать,
Ніж "бузинову правду".

Фото из Интернет.


Рецензии
СУППЕР!!!!!!!!!!!!!
Очень понравилось,Пётр!!!

Артур -Артур   06.12.2009 21:47     Заявить о нарушении
Спасибо!Я написал от души.Мне дорги страницы истории,моей Родини.
Успехов Вам в творчестве и любви.
с огромным уважением
Пётр Лавренчук

Пётр Лавренчук   06.12.2009 23:41   Заявить о нарушении