4. Продовження ностальгiчного настрою

Порожній звук
Аліска має що сказати
В порожню тишу ледве чутний звук

Часи змінились
І Аліска вже не та
Та все так само ледве чутний звук у тиші

А може тиша просто стала більш гучною
Бо звук таким віддавна був
Аліска має що сказати
Навіть зараз
Нагідки  є міські садочки
Що стежкою простяглись
У літній день

Узбіччя тротуарів
Споріднюють тебе
Із літніми дощами

Мурахи, що тікають
Від бомб, що падають із неба
В домівки затишні

І знову пил, що зливою прибитий
Ритмічні звуки забивання свай
То мертво ніби, але там життя
Злітає тиша під тобою
Кружляє у повітрі
Жовтень кидає під мешти
Пожовкле листя


Рецензии