2. Весняне

Стриб, стриб
З гілочки на гілочку
Ти ніби білочка!

Крап, крап
Бурулька навесні
Розтане!

Тоненький пролісок несміло
Відкриється життю назустріч

Гарячий колір
Проміння сонця
Що зранку розпочне
То все
Й покине раптом


Рецензии