Всесвiтня загадка мовчання

Всесвітня загадка мовчання,
Що дівчина в собі таїть.
Життєве мудреє повчання
До нас несе очей блакить.
Як все міняється навколо –
Неважко, легко зрозуміть,
Як легко розірвати коло,
Що з`єднує людей на мить…

3 та 5 грудня 2009 р.


Рецензии