Вишивала доленьку

Вишивала доленьку
Вечорами
Гірко умивалася
Я сльозами.

Вишивала доленьку
Хрестом-гладдю
Полотняну правдоньку
Щиру правду.

Вишивала доленьку
Квіточками.
Без чорного кольору
В  ніжній  гамі.

Вишивала доленьку
Різнобарв"ям
Майорить красивая
В різних фарбах.

Дала мені матінка
Красу й розум
Та позамість радості
Життя грози.

Заміню ж бо доленьку
На яскраву
Та буду щасливою
Я по праву...


Рецензии