Двугостры меч истины

   
               
               
                Я  Г  О
                I С  Ц  I  Н   Ы:
                ХРЫСТОВАЙ  АДЗІНАЙ.
                ІСЦІНА — ГЭТА І  МЕЧ
                ДВУГОСТРЫ. ІСЦІНА, БЫЦЦАМ
                ЗМЯЯ З РАЗДВОЕНЫМ ДЖГАЛАМ,
                УХОПІШ  ЯЕ ЗА БРЫДОТНЫ
                ХВОСТ,  -- КАЎЗАНЕЦЦА
                РУКА,   ВЫПРУГНЕЦЦА,
  ВЫСЛІЗНЕЦЦА ГАДЗЮКА I ПЫРСНЕ АТРУТАЮ ПРОСТА Ў ВОЧЫ, ДЖГАНЕ Ў ТВАР І
  СМЕРЦЬ! КАЛІ ЎЖО І ХАПАЦЬ ГЭТУЮ ГАДАЎКУ, ДЫК ТОЛЬКІ ЗА ГАЛАВУ,НІЖЭЙ,
  ЯШЧЭ НІЖЭЙ,ЗА ШЫЮ, КАБ З УСЁЙ  МОЦЫ ЗАЦІСНУЦЬ ЯЕ ПРАКЛЯТУЮ,КАБ ЯНА
                АДНО ЗДРЫГАНУЛАСЯ,
                ЗАБІЛАСЯ Ў СУТАРГАХ
                ВЫСАЛАПІЛА РАССЕЧАНАЕ
                ДЖГАЛА. НЯХАЙ СЦЯКАЕ,
                КРАПАЕ СМЕРТАНОСНЫ 
                ЯД НА ЗЯМЛЮ, —  НЯХАЙ УГНОЙВАЕ
                ГЛЕБУ, ЦЯПЕР ЁН УЖО НЕШКАДЛІВЫ.
                МОЖА, ШТО ВЫРАСЦЕ ДОБРАЕ ПАСЛЯ АД
                ЯГО СА ЗЛЯКАНАЙ ЧУ-
                ЖОЙ ДУШЫ,НІЖЭЙ НОГ
                ГОСПАДА, 3 ЧЭРАПА АД-
                АМА, ЯКІ ЛЯЖЫЦЬ ПАД
                КРЫЖАМ —  УВАСКРЭСНЕМ,
                КАЛІ НЕ РАСПНЁМ ЗНОЎ.
                БОГАВА КРОЎ ЦУРЧЫЦЬ
                КОЖНЫ ДЗЕНЬ НАНАВА,
                I МАЦНЕЙШАЯ ЗА ЎВЕСЬ
                ДЭМАНІЧНЫ ЯД ХЛУСЛІВАЙ
                ПРАЎДЫ ЧАЛА-
                ВЕЧАЯ ВЕЧНАЯ
                ІС-ЦІ-НА
                ІСЦІ?
                НА!



https://www.amway.ua/ (Логин для входа - ANAVER)


Рецензии
Больш дакладны Крыжовы меч Ісціны атрымаўся Тут: http://anaver1961.livejournal.com/78916.html

Стихи На Заказ Кудласевич   21.02.2011 15:21     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.