Проза

Прокинувшись вранці ідеш на роботу.
Нагоди, турботи, надії на краще.
Оцінюєш особистість свою – досконало!
Немає проблем, якщо вчора був дома.

Твоє існування сумнівне з початку.
Процесу, що зветься одвіку народженням.
Коли ти питаєш у себе: «Чи варто?»
Згадай суму чисел каміння на цвинтарі.

Порийся в шухляді, знайди старий светр.
Піди на балкон, запали сигарету.
Знайти між плетінням місце, де серце.
Зроби свіжу дірку гарячим недопалком. 

Ти можеш не знати чогось в цьому світі
А можеш пізнати усі варіанти.
Однак щастя тобі не посміхнеться
Стирчатимеш сам, як біллборд на дорозі.

Спитай у розумних людей: «Що робити?»
Почуєш у відповідь п’яні образи.
Ніхто не підкаже дорогу до світла.
Всі як і ти ведуть підрахунки. 


Рецензии