Це через нього

Не знаю – чи мине, чи не мине,
Це відчуття самотності і смутку.
Щастя та радість повз мене пливе,
Важко мені, так болісно, люто…

Це через нього, він в цьому винний!!!
Невже не відчув, що ніяк без провини?!
Як він міг мене залишити,
Я не зможу без нього прожити…
Ні дня, ні хвилини, ані секунди,
Час йде, все минає і вже не буде
Такого життя, що було с тобою -
Все це я називаю любов’ю....


Рецензии