В д нас залежить, зробимо життя яким

Усі ми замкнені, неначе птахи у клітках,
Ми вільні?! Так! Та все одно в полоні..
В брехні загрузли ніби королі в шовках..
За правду.. до крові здираємо долоні…
Ну і нехай це схоже на дешевий кінофільм,
Нехай, це все лайно до болю вже набридло.
Від нас залежить, зробимо життя яким…
Та головне, щоб гідним,бо в нас воно - ЄДИНЕ..


Рецензии