Шабаш

Шабаш в ніч перед Різдвом,
Вітер виє за вікнами.
Сонце зникло за кутом,
Мороз заморозив вхідні брами.

Місяць зникнув з попід хмар,
В річці опустилось дно.
Тільки чути рев гітар:
Пробудилось зло.

На Лисій горі чорний храм -
Там не росте нічого.
Лиса гора - це курган,
Могила мага злого.

Чорний демон Ахерону
Піднімає вії.
Бо у ніч перед Різдвом
Всесвітній час вампірів.

Кровопивці жарять оду
Відьмаку Зерону.
Він ввійшов у кров як в воду,
Одягнув корону.

І відкрились жовті очі,
Глянули угору.
І загасли зорі вночі,
Наче впали штори

Але десь, із хатини
Вийшов п'яний вуйко,
Не побачив він пір'їни
Станув на когута.

І полилась чиста пісня,
Наче спів жарптиці.
Прогуркотіла грім-лавина,
Як кулак по кришці.

І вся нечисть поховалась
В кургані Зерона
Святкувать часи розквіту
Й слави Ахерона.


Рецензии
Славку, а я вже думаю - чого знов тебе на чорномагічну тему потягло? :)
А то твоя давнішня творчість! Хороша річ

Може варто: 1)слово // Перебор відділити вертикальною рискою зліва
2) Пояснити імена Зерон, Ахерон

До речі, позвуковий розбір слова ШАБАШ у мене вийшов такий:
Енергія простору, піднята вгору імпульсом, насичує простір. Щось таке дивне, сильне і магічне... Я б не назвав це негативним словом...

Юрий Борщ   05.12.2009 22:02     Заявить о нарушении