Дотик

Мій дотик ніжний на твоїх губах,
Твій дотик ніжний, я в тебе в полоні,
Ми відчуваем справжні відчуття,
Того щирого і справжнього кохання.
В цю мить ми забуваемо про усе,
Тільки я і ти коханням дихаем ми двоє,
Ми живемо тому що є я і ти,
І наше кохання таке чисте і безтурботне.
Ти ніжно оченята закриваєш,
Поринаємо з тобою в світ кохання,
На мить все зупиняється навколо,
Тільки наше кохання не зупинеться ніколи.
На мить відірвавшись від твоїх губ,
Ти ніжно оченята відкриваєш,
Твій ніжний погляд і шепіт наших губ:
Тебе кохаю я буду завжди з тобою...


Рецензии