Думки вголос

Обманюю тебе й себе - усіх;
Кажу не те, що в серці накипіло.
Ти віриш, що обманювати - гріх?
Що чорне - просто чорне, а не біле?

Банальні фрази, справжні почуття...
Коли востаннє ти дививсь на небо?
Так-так, я знаю - це твое життя,
Але чому воно летить повз тебе?

Лови секунду кожну, кожну мить.
Не думай, скільки нам з тобою жити,
Бо кожен з нас колись таки згорить,
Але не кожен може ще й світити.


Рецензии