Хто ми?

Хто ми?

Я полтавець,
ти полтавець,
ми всі є полтавці...
Наші пращури, здається
-- певно не знаю, були
колишні половці. А їхні отці?

Кипчаки, кумани --
усі кочові сини,
збудували Русь-Київ
та й нам передали. А ми,
про них упом"янули якось коли?
Половці були колись,
а тепер є ми -- далекі їхні сини...

Хто знає праведніше,
будь-ласка,
поправ мене та й вірно розкажи.


Рецензии