Ущухнув бiль. I я без тями...

Ущухнув бiль. I я без тями
Блукаю в мрiях зоряних.
Тебе побачу - серце тане,
Бо образ твiй живе у них.

I я тебе, побачив знову,
Заплющу очi на цю мить:
Почую, як солодка мова
Коханням серце полонить.

I по стежках, i по дiбровах
Блукають думки в самотi.
I я тебе шукаю знову
Серед зiрок у забуттi.
3.06.08


Рецензии