Naked

NAKED.*

Зашморгом
за стіною плач
Ярославни
тисячі й тисячі слів
в сльозах втоплених
мороком
ніч наповзає
на тінь тіла
незайманого
в серці кімнати
затрати
на виживання
викреслення
своєї суті
зі спотвореного чоловіками світу
гніту назв і упереджень,
добровільне самообмеження
заради застінного простору
там, де ридає Ярославна.
04.12.2008

*оголена (англ.)


Рецензии