Вiкно i нiч...

Вікно і ніч. Прекрасна осінь.
Слова і музика. Ліхтар.
Брехня і правда. Досить, досить…
Ще сотня в голові примар.

Ось хтось іде. Чи ні? Блукає…
Він так захоплений в життя!
Невже дивак оцей не знає,
Що всіх чекає небуття?

16.11.06
м. Полтава


Рецензии