Да се сгуша...

Спи ми се...
А как искам
на гърдите ти
да склоня глава,
да ме прегърнеш,
да ми се усмихнеш
и да ме целунеш...
Да се сгуша
тихичко до теб
и вместо "Лека нощ",
заспивайки
"Обичам те"
да промълвя...


          /2007 г./


Рецензии