присутнiсть твою вiдчуватиму гостро

присутність твою відчуватиму гостро
та тишу не зрушу я просто
мовчатиму
я люблю тебе я тобі невагомість дарую
а потім гублюся на сайтах форумах
між чатами

допоки несказаний плід не дозріє
я буду мовчати бо зрештою мрію
зрости
зроби мені ласку візьми мою душу
я просто не можу наразі я мушу
піти

де спокій химерний мов спис протинає
і спогад вирує а серце здіймає
хвилі
оце моє щастя отрута мені
примарно виблискують десь вдалині
цілі

такі надтонкі що не можна й вхопити
в долонях моїх розчиняються квіти
пітьми
твій погляд притягує наче магнітом
хтось зникне у нетрях землі та
не ми

(24.11.09)


Рецензии