Вiчна любов

В моєму серці буяє весна,
І журавлі летять до мене.
Замість буденних розмов - поеми
Про запах квітів, про шепіт трав.

   Так тихо дзвенять струмки...
   Які чудові сни!
   Ти поясни:
   Чом від вітрів тебе бережу,
   Рукою рученьку твою тримаю.
   Ми разом підемо за останню межу,
   Кохаю і знаю - кохаєш!

Ми вийшли в похід у розквіті літ
І знаєм, що шлях буде довгим.
Та що би не сталось, хай знає весь світ:
У нас одна світла дорога.


Рецензии
Славку - дуже красиво! Чудова, світла лірика.
Дуже приємно, що ти із вампіричної теми до весняної перейшов :)))

Юрий Борщ   27.11.2009 23:27     Заявить о нарушении