Коли мрii здiйснюються

Коли ти прокидаєшся зранку,
А поряд - кохана людина.
Коли посмішка іншого
Робить тебе щасливою.
Коли легко прощає він,
А ти дійсно винна.
Коли ти в цьому світі
Для когось є справді важливою.
Коли добрі новини
ДізнаЄться спочатку він.
І перша думка дивлячись
на шоколад - поділитись...
Коли день з ним минає як мить,
А без нього безліч хвилин.
Коли знов ризикуєш
В його очах загубитись.
Коли лиш доторкнувшись
Він здіймає в тобі цунамі.
А поцілунок в губи
До неба зносить...
Навіщо шукати слова
у розумних книжках?
Скажи "я кохаю тебе".
Адже доказів досить!


Рецензии