Морське

Пружні крила вітру,втілена необмеженість.
Єдність синьо- зеленої вологості
і блакитного лету у небуття.
Відродження й вторинне оновлення-
життя моїх шаленств.
Хльоскіт крапель дощових
по простягнутих дружніх
зелених долонях.

Вогкий оксамит фіалок на
підвіконні у невисловлених
почуттях, що лежать, як
заклеєний лист без адреси.

Забута мелодія для флейти,
залишена кашемірова шаль у альтанці,-
як початок кінця.
Треба вміти прощати минуле!


Рецензии