He left...

               



Musical accompaniment  -  Muse - feeling good...
 
Listen here     http://www.moskva.fm/artist/muse/song_891972


               



                white and free verse


                *         *         * 



My soul, my death ...
           This is my beginning and my end ... ...
                I died ...
        I forgot how to breathe ...
                I do not see ourselves ...
    I lost my sense ...
                I was flying ...
                ...crashed ...
   ha,
      so easy ...
                down, down into the darkness and end ...





                *          *         *


Рецензии
I understand: It's sad and cold -
but not the end of the world!

Sincerely,

Валерий Шувалов   24.11.2009 00:16     Заявить о нарушении
This image ...

responded,

Оля Поспелова   24.11.2009 00:48   Заявить о нарушении