Я, ТИ, МИ

Поглянь на себе в дзеркало
На кого схожий ти
Про що ти мрієш і що ти маєш
І що співаєш ти
Куди поділась радість
Забув коріння ти
Та все одно згадаєш запізно
Вже нема куди піти

Я, ти, ми і вони
Ми всі діти одної землі
Ми всі діти одної землі
Тож любіть її

Якщо загляну собі в душу
Що можу я побачить там
Чи те що від усіх ховати мушу
Чи те що людям віддам
А може там тебе побачу,
Може там тебе побачу
Може там тебе знайду
Знайду себе і добру вдачу,
А може пісню там знайду

Коли кортить свободи
Поглянь на небеса
Бо там літають птахи співають
Ти також можеш бути там
Лише забудь про заздрість
Забудь про помсту ти
І свої крила знайдеш
Тепер лети


Рецензии