Памяти Андрея Цехмейструка - укр

Пам’яті Андрія Цехмейструка.

Андрюхо, Андрюхо… Земля тобі пухом.
Ні! - краще не пухом, а радісним рухом -
незайнятим ранком, назустріч світанку,
заробленим чесно мопедом небесним -
на вічну рибалку: із хлібця кавалком,
з півкільцем ковбаски, ще й з Божої ласки
і згоди начмеду, – з сулійкою меду,
щоб думав без смутку, закинувши вудку,
під чарку солодку про долю коротку.

                09.10.2009


Рецензии