В День Святого Михаiла

В день Святого Архангела Михаїла  поет з Харківщини,
Петро  КЕРАНЧУК,  вітає  усіх  Михайлів, Михайлин та жителів
м. Калуш Ів. Франківської обл. з оцим  великим, духовним святом. Хай нам усім щастить!
І не тільки в  день Святого  Михаїла.

З сил безтілесних Божих і всесвітніх,
Калуш для честі Архангела жадав.
Собі захисника Земного Світла,
Михаїла в покровителі узяв...

... З тих пір в житті, багато його лиха,
Вже поза горами  Калуш  обійшло.
Бо люди в нім молились Богу  тихо
І в час голодний у місті все цвіло.

Архангела Святого Михаїла,
Святом Франківський Калуш визнає!
Людей до себе на гостину припрошає,
Й всім калушанам бог скарбом віддає.

Добробутом щасливим, урожаєм,
І завжди хлібом  з  сіллю  на столі.
Всі  за  належне  так собі вважають,
Щиро моляться у місті і в селі.

І в 21-й день у листопаді,
Коли в церквах лунає спів і дзвін.
Вам щиро Харківщина, Калушани,
Через поета в свято шле низький уклін!

                Тел. 80970079670. 


Рецензии
Вітаю зі святом!
З повагою, Світлана.

Светлана Блоха   21.11.2009 22:58     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.