Подарунок

Ти ввійшов в моє життя навшпиньках,
Наче сонце зранку в шибку зазирнуло.
Я вважала нашу зустріч лише жартом,
Та вона зненацька світ перевернула!

Якось дивно, що тепер я можу
Ні про що в житті не хвилюватись.
Відтепер усі мої турботи
Ти на свої плечі прагнеш взяти.

Але знаєш, коли щось недобре
Станеться з тобою чи вже сталось,
В мене серцю дуже боляче стає...
Ні за кого я ще так не хвилювалась!

Я просила в неба трошечки кохання
Справжнього, а не якусь підробку.
А воно дало мені тебе...
Лиш без бантика й яскравої коробки!


Рецензии