Шукай мене

шукай мене,де промінь ляже
на хвилю ніжності й тепла,
де сонце нізащо не сяде.
де ти,там я!
шукай,де вітер губить море,
де ніч як день,де тінь світла,
де обрій затискає гори,
де ти, там я!
і нізащо не впаде небо,
тому що краю тут нема,
бо тут триматися не треба.
де ти,там я!
шукай мене,я знаю де ти.
де губиш краплі бурштина,
де ти пройдеш завіють квіти
і там,де ти,там буду я!



2009


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.