Тiнь

Твоя тінь постійно і вірно
Іде з моєю за руку.
Коли випадково гляну на неї -
Завмераю і вию від муки.

   Я згадую літечко наше:
   Кохання тепло, ніжні звуки,
   Готична мелодія-реквієм...
   Зупиняється серце з розлуки.

Самотньо виє в горах вампір,
Єдиний відданий друг.
Я втратив тебе, свою душу,
Не вижив ніхто з моїх слуг.

   Твоя тінь завжди мені вірна.
   Ти не хотіла бути, як я.
   Залишила долю самотнього звіра,
   Якого не прийме земля.

Я не можу заснути вночі,
Не можу зрадити місяць.
Серед дня лежу у труні,
Чекаю, коли прийде витязь.

   Він має мене подолати,
   Надію мою відновити,
   Кілок у груди загнати,
   До душі мене відпустити.


Рецензии