Мiсячний сон

   Прощавай, місячний сон.
   Залунай, ода світанню,
   Пробуди сонних ворон.
   Сонце, зійди. Слава коханню!

Прогулянка по річці, по ріці,
Вона співає пісні та поеми.
Він дивиться на неї, весло в його руці
Та у житті у них є спільна тема.

Буває, що квітучі полонини
Дарує хлопець з гір своїй коханій,
Їхні думки є чисті, як в дитини
І в них немає жодних запитаннів.

Полярне сяйво, сяйво мерехтливе,
Чи золоту і нескінченну пустелю,
Каскадування скель і рік бурхливість,
А може літнє поле, повне ковелю...

Романтика, природа - стан душі,
Мовчання, ностальгія, чисті сльози.
Коли зника неправда метушні
Кохання йде - стрічайте на порозі.


Рецензии