не завжди гостра

Ні, я не завжди гостра! я можу м'якше,
тихше і дещо легше тебе вбивати.
А заголом-то, милий, сьогодні свято,
ми ж не минемо просто його - а як же!
Ми забруднимо мозок від ранку трунком
наших з тобою різних таких позицій,
і на гарячій хвилі своїx амбіцій
знищемо власноруч дорогі дарунки.
Потім з шаленим болем сповземо в тишу,
кожен на самоті (за п'ять метрів поруч).
"Я ж так хотів! А вона! А вона... Власноруч!!!"
"Я ж намагалась!! Він же... То й все - залишу..."
Потім на спільній кухні (залежність - кава!)
десь поміж "може все ж..." і "в останнє, чуєш?"
кожен зітхне "За що ти мене катуєш?"
і поцілує іншого якось мляво.
Ні, я не завжди гостра! Я можу м'якше,
тихше і дещо  легше тебе любити.
Просто ми нерозумні свавільні діти,
хтось не навчив нас гратись в життя інакше.


Рецензии