Of lele! Of badita!

1)Tii tu minte lele,
Ne uitam la stele,
Dar acuma esti departe lele!
 
Sa te string ,of ,lele,
In bratele a mele,
Inima e plina de durere!

1)Refren:
Of, lele,gindurile mele,
Zboara dupa tine sa te ee!
Of,lele,ofturile-s grele,
Cu dor sint pline dupa tine lele!

2)Ai plecat badita,
Dupa o rochita,
Am ramas ne rupta romanita!

Mai amagit badita,
Cuprinzi alta fetita,
Nu mai vii tu seara la portita!

2)Refren:
Of,bade,unde esti tu draga,
Ochii mei vor iara-si sa te vada!
Of,badita,amara lamaita,
Vin-o iara-si sa-ti mai dau gurita!

3)Nu-s cu alta lele,
Zilele sint grele,
Dupa bani,peste hotar sint lele!

Vin degraba acasa,
Te i-au de mireasa,
Si ve-i fi a mea cea mai frumoasa!

Refren:  1
Of, lele,gindurile mele,
Zboara dupa tine sa te ee!
Of,lele,ofturile-s grele,
Cu dor sint pline dupa tine lele!

4)Eu te astept mai bade,
Vii degraba poate,
Fara tine inima nu bate!

Arde mai badita,
La poarta-o luminita,
In fiecare zi eu te-astept badita!

Refren:  2

Of,bade,unde esti tu draga,
Ochii mei vor iara-si sa te vada!
Of,badita,amara lamaita,
Vin-o iara-si sa-ti mai dau gurita!


Рецензии