Cind a cazut lumina diminetii

C;nd a cazut lumina dimine;ii
S-a luminat odaia mea pustie,
De frig se mucizesc prin col; pere;ii,
Sub geam transportul lini;tea ;nvie.

Eu te visez pe tine a c;ta oara.
Nu vreau s; m; trezesc e prea devreme,
Afurisitul viscol zburd; pe afar;
;i visul a plecat zbur;nd prin gene.

C;nd m-a trezit lumina dimine;ii,
Eu am sim;it acel pustiu ce l-ai l;sat.
Sufletul e-n zbucium ;i triste;e,
Ce mult eu te-am iubit,dar ai plecat.

A;ternutul este rece f;r; tine.
;mi este frig nu pot s; m; ;nc;lzesc,
Tu ai plecat, dar chipul tau r;m;ne,
Nu ;tiu de ce, acuma te ur;sc.

C;nd mi-a z;mbit lumina dimine;ii,
Eu mi-am promis,nu  vreau sa te mai ;tiu,
Anii au trecut ai tinere;ii,
Sa te intorci deja e prea t;rziu.

Fulgii cad si-n inima e rece.
Covorul alb se-a;terne pe p;m;nt,
Eu ;tiu,cu timpul rana mea va trece,
Nu a; mai  vrea acum  s; ratacesti prin gind.


Рецензии
Хочу заявить, "точка с запятой" это буквы с символом с верхней или с нижней части...На румынском языке, на этом сайте невозможно правильно написать...Можете заявить редакции!

Красный Рыцарь   19.04.2019 01:04     Заявить о нарушении