Колиханка

розкажи,там де я не буваю,
відведи мене в сонячний рай.
там,де серце від жалю згаряє.
баю-бай,моє серденько,бай!
не болить,не тривожить,не плаче-
просто так не дає відійти
в край,де надто для тіла гаряче,
де всі правила надто прості.
я шукаю тебе і не знаю,
що шукав та ще більше втрачав,
де ходжу,там вже я не літаю,
де літав - там навіки упав.
я хочу,щоб душа тут співала,
щоб і тут на землі стався рай,
кожна дня щоб уранці світало,
а поки - моє серденько,бай!


2009


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.