Ну и растреляли

На белорусском языке

Случай такі быў, хлопец з Kpyпкi
На Ігрушцы кузняцом pa6iў.
У нядзелю ён дамоў бяжыць.
Нікога ў хаце, пуста на двары...
-Учора, ycix вашых палажылі,
Яшчэ варушыцца зямля у яры...

Дык ён у камендатуру: - Забейце мяне!
-А ну давай отседова,
-Чтоб больше я тебя не видел!
 Камендант меў рацыю.
Даклаў: "Паспяхова правёў аперацыю".
-Дык ён, дурак, жыць не хацеў.
-Стаў кожны дзень хадзіць,
-Прасіць: - Ну забейце мяне! Надакучыў.
-Раз хочацца шчасця такога...
Завядзіце у яр. - Ну i расстралялі...
 




 


Рецензии
Трагически

Лялич   05.12.2017 09:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.