Виходные. На украинском языке

Наступили вихідні,
Ми з тобою знов одні,
Кожен з нас лише з собою
Сам на сам в ці довгі дні.

Я не люблю вихідних,
В них є щось від нас самих,
Знову дощ по склу лупцює,
І, напевне, я простиг.

Кожен мріє з нас про щось,
Щоб прийшло, або знайшлось,
Ми й самі під час не знаєм
Що ж насправді відбулось.


Рецензии