Хмарочос метелик в

Хочу жити в хмарочосі метеликів. Їсти твої мрії Вгамовуючи спрагу очей твоїми обіцянками. Хочу ходити по долоні серця. Пульсувати по крові еритроцитами Гальмувати на автобані твоїх слів. Хочу бути закопаною в Небі під товщею сліпих хмарин Дихати твоїми снами Слухати симфонію ДНК, підслуховувати хор звивин. Хочу стрибати без гравітації. Вдихати твій космос. Допалювати недопалок твого цілодобового божевілля. Хочу бігати навипередки зі слимаком твоєї совісті Малювати зіницею в просторі Навшпиньки цілуючи твої трояндові ревнощі Хочу перераховувати пір’їни твоїх крил Танцювати у склянці Мартіні Допиваючи вранішню росу з пекла Хочу мріяти пелюстками сонячного вітру Ловити шепіт смоли Поливаючи кактуси на вікні у Бога Хочу вдихати металеві грати твоїх пристрастей Тікати по кавовим зернам Нарізаючи фруктовові  спогади посипані Купідоновими спеціями Хочу смажити оргазмові чіпси на твоїй подушці Цілувати вогонь греблею Нарізаючи шматками наші ночі Хочу купувати банкноти від твоєї старості Надсилаючи тобі   лелек Розраховуючись ксерокопією тушкованої в соусі зради. Хочу не померти фотографією чи листом Прочитаним дотиком Сподіваючись на вічність посеред повені у твоїй душі.


Рецензии