Сон

Я наче у кімнаті кам’яної багатоповерхівки. Навкруги сирість і холод. Я сиджу нерухомо. Не звертаю уваги на останні конвульсії   мух   в тенетах павутиння. Ці напівживі привиди – дуже схожі на мене.   Тільки но стеля починає танцювати з підлогою, стіни сумують і потріскують від ревнощів.   Хмари бавовняними кульками поволі пролітають наді мною, термометр пульсує клацаючи наче годинник у вусі ртутними кроками висмоктуючи мої нерви прямісінько з голови.    Я людина без даху, але з горищем на якому купа підсвідомого брухту. Він пахне цвіллю і припав пилюкою. Дмухаю-дмухаю, але пил вже сильно в’ївся. тим часом...
 Вона   загорнула моє серце у шматок подарункового паперу - такого яскравого, що навіть сліпнули очі . Прикр іпила брезентову стрічку світло-рожево кольору.   Вклала листівку і вимальовуючи кожну літеру підписала: "Дарую" .    


Рецензии