Допоможи менi

1.Втечу від днів,
Що вже давно минули,
Ніч теплих злив
Невже ми позабули.

Кричать птахи,
Що не бува любові,
Та   знаю  ти
Їм  не повіриш знову.

Припев:
Допоможи мені
Ти  серце  зрозуміти.
 До тебе у ві сні
 Полину , щоб зігріти.

Допоможи мені
Та зливою любові
Впаду я у ві сні
До тебе на долоні.

2. В твоїх очах
Блиск хвилею кохання
Та біль в словах
Мов та любов остання.

Залиш в піснях
Думки мої про тебе
З тобою  я
 Піду по краю неба.

3.Шалений світ
Та небокрай палає.
Вже не болить
Моя душа кохає.

Лікує  час
Образи  поміж нами.
Зберу для нас
Все щастя до нестями.


Рецензии