Кв ти у метропол тен

КВІТИ У МЕТРОПОЛІТЕНІ
(ОДА КВІТКАРЦІ АБО «ПРОЛЕТАРСЬКІЙ»  ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ)

Цілопально у целофані вмирають квіти
лише вони так вмирати вміють
повільно, як мученики, миро точать
з пор у простір з тих пір, як вийшли,
як Єви з ребра землі
на тлі скляних сцен і куліс
завис цигарковий дим
над ним як Сибілла в пророчому зіллі
квіткарка
шинкарка
пліткарка
богиня
русалка
лілея
леліє лелії
білі-білі
сповиває
у білий саван целофану…
17.10.2009 21:01:35


Рецензии