Один погляд Бога...

Один погляд Бога
І в серці спалахнула блискавка все змінити.
Позбутися поганих звичок
Купити новий парфум
щоб забути запах брехні.
Перегорнути сторінку книги,
яку стільки разів читала.


Рецензии
ти бачиш!!!
мени сподобалось!
чому досі не читав твого?

Константин Куликовъ   17.11.2009 21:32     Заявить о нарушении