Нiч

Я запалю свічки і Богу помолюсь,
І привиди нічні від мене повтікають,
Всі сумніви мої і стрАхи позникають.
Якщо ж не зникне сум, на зорі подивлюсь...

Божественна краса за склом мого вікна
Перемагає жах і морок лихоліття !..
Ми – діти двох світів, в серцях у нас – двосвіття,
В нас дві любові є: небесна та земна.

Раби своїх бажань, ми прагнемо свободи,
Ведуть нас до безодні грішні насолоди,
Нас судить і карає невблаганний час...

Я знаю, все мине: і чвари, і тривога.
Хай музика зірок нагадує про Бога,
І сяйво вічності до себе кличе нас !

      Серпень  2002 р.
 


Рецензии
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.