Зымови ночи

Зимові ночі ясні очі,
збудили ви мене,
у різдвяну свядкову ніч,
лются пісні на просторі

де діти співають під
вікном.І шедрівки залунали
і серце заграло
у різдвяну святкову ніч.

Гуляють морози їдуть сніги
і місяць світе синьоокий
там же падають зірки.
Щасливі ті часи кли

вкривають землю
різдвяні пісні.


Рецензии