Кохання. Ти

Кохання.
Ти...
Тихенько думка животіє...
Втомилась трохи.
Бо зазвичай. Сама собою гріє.
Закривши очі бачить мрію.
Там де вона є зрозуміла.
В обіймах милих.
В поцілунках.
Мов та хмаринка.
На тлі блакитної безодні.
Лиш вітру підневільна.
З промінням сонця назавжди.
Та тільки на землі.
Ти все частіш...
Задумливо мовчиш....


Рецензии